A nõi talkshow bevezetése Magyarországon

Andrea első show-jával szinte berobbant a köztudatba. A négy diplomás műsorvezető megteremtette a női talkshow műfaját Magyarországon s ezzel beírta nevét a honi televíziózás történelmébe.
Rögtön merész ötlettel indított. Első vendége Topol, a Hegedűs a háztetőn című film és színdarab világsztárja volt, akit Andrea rávett, hogy magyar színészekkel énekeljen együtt az első magyar férfi talkshow, Vitray Tamás Teleferéjének otthonában, a Mikroszkóp Színpadon. A show-lady nem érte be ennyivel, még arra is sikerült rábírnia Topolt, hogy feküdjön le a színpadon egy "pszichoágyra", s vesse alá magát legintimebb kérdéseinek. A műsor tomboló siker lett, az 1993-as év legnézettebb show-ja. Szinte az összes újság címlapstoryja róla szólt: kinek tetszett, ki Andrea miniszoknyájánt háborodott fel, ki az ágyon hökkent meg, ki nem szerette, de mindenkit megragadott.


Topol Andrea pszichoágyán

Amanda Lear-rel, az európai nõi talkshow megteremtõjével

A folytatásban a magyar sztárok mellett olyan további vendégek következtek mint: Sylvester Stallone, Tom Hanks, Omar Sharif, Amanda Lear, Jimmy Carter, Charles Aznavour, Aerosmith, La Bouche, LaToya Jackson, Barbara Wussow, Peter Greeneway, Mike Powel, Rampal, Allen Ginsberg, Gina Lollobrigida, Jehudi Menuhin, Isaac Stern, Derek Jacobi, Charlene Tilton, Chaim Topol, Bonnie Tyler, Kim Wilde, Sally Field, James Belushi , Pierce Brosnan, Robin Williams.